Back to top

Diccionari de telecomunicacions

Presentació

Diccionari de telecomunicacions - Presentació

© Autoria: Universitat Politècnica de Catalunya; TERMCAT, Centre de Terminologia; Enciclopèdia Catalana
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2017
Amb el suport de: Govern d'Andorra

 

Aquest diccionari aplega 3.640 termes vinculats al tractament de la informació, a la tecnologia de telecomunicació, a la tecnologia electrònica, als sistemes i serveis de telecomunicació i a la telemàtica. En presenta les denominacions i la definició en català, i els equivalents en castellà i anglès; i, quan s’ha considerat necessari, notes complementàries.

Es tracta de la versió en línia del Diccionari de telecomunicacions, elaborat l'any 2007 per la Universitat Politècnica de Catalunya, el TERMCAT i Enciclopèdia Catalana, amb la col·laboració de nombrosos especialistes de l’àmbit.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques de tres maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari); mitjançant l’accés temàtic en català, o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre "Text de la consulta”, en qualsevol de les llengües del diccionari).

 

Documents associats  (extrets de l'edició en paper)

Equip de treball
Pròleg
Introducció
Arbre de camp

 

Autoria:

 

Logo Universitat Politècnica de Catalunya BCNTECH         Enciclopèdia Catalana           Logo Termcat

 

Edició:    

Logo Termcat

 

Amb el suport de:

 

 Logo Govern Andorra

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; ENCICLOPÈDIA CATALANA. Diccionari de telecomunicacions [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017. (Diccionaris en Línia) (Ciència i Tecnologia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/235>

 

Darrera actualització: 04-04-2024