Back to top

Terminologia bàsica de l'administració electrònica i els processos

Presentació

Terminologia bàsica de l'administració electrònica i els processos - Presentació

© Autoria: Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Relacions Institucionals; TERMCAT, Centre de Terminologia
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2014

 

Aquest diccionari recull els termes bàsics més utilitzats en l'àmbit de l'administració electrònica, i també els conceptes més habituals referits a la millora i la simplificació dels processos administratius.

Inclou 164 fitxes terminològiques que contenen denominacions en català, castellà, francès i anglès, definicions en català, algunes notes explicatives i la indicació d'àrea temàtica. Els termes corresponen als sis àmbits temàtics següents: infraestructures tecnològiques, tramitació electrònica, seguretat, procediment administratiu, qualitat i planificació estratègica, i anàlisi, millora i simplificació de processos. 

L'obra ha estat elaborada pel TERMCAT, que s'ha fet càrrec del treball terminològic, i el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, que hi ha ofert la col·laboració especialitzada. 

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Autoria:

Departament de Governació i Relacions Institucionals          TERMCAT


Edició: 

TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
CATALUNYA. DEPARTAMENT DE GOVERNACIÓ I RELACIONS INSTITUCIONALS; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia bàsica de l'administració electrònica i els processos [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2014. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/170/>

 

Darrera actualització: 05-04-2024