Back to top

Terminologia del comerç electrònic

Presentació

Terminologia del comerç electrònic - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2007
Amb el suport de: Govern d'Andorra. Ministeri d'Afers Exteriors, Cultura i Cooperació
Amb la col·laboració de: Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de les Illes Balears; Universitat Oberta de Catalunya; Xarxa d'Universitats Institut Joan Lluís Vives; Centre de Supercomputació de Catalunya

 

Aquest diccionari recull gairebé tres-cents termes amb les denominacions i la definició en català i amb els equivalents en castellà, francès i anglès. Es tracta de termes d’ús habitual en aquesta nova variant del comerç, que ja ocupa un lloc remarcable entre els nostres hàbits de consum.

Es tracta de la versió en línia de la Terminologia del comerç electrònic, diccionari elaborat l'any 2005 pel TERMCAT en col·laboració amb el Govern d'Andorra i amb especialistes procedents de l'àmbit universitari, empresarial i de l'Administració.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Autoria i edició:

Logo TermCat

 

Amb el suport de:

Govern d'Andorra

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia del comerç electrònic [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2007. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/15/>

 

Darrera actualització: 07-07-2023