El TERMCAT crea un joc per donar a conèixer els termes que designen les icones de menú

imatge del joc

El TERMCAT ha creat un joc interactiu amb el qual fa difusió dels termes que designen les icones amb què es representen els diversos tipus de menú que es poden trobar en una aplicació o una pàgina web.

Es tracta de 12 termes com ara hamburguesa, capsa de caramels, galetes farcides, maduixa, etc.: denominacions que responen a la forma que presenta cadascun dels diferents tipus de menú.

El joc permet anar descobrint cadascuna de les denominacions i dona accés a la respectiva fitxa terminològica. També ofereix la possibilitat de descarregar en format de pdf una il·lustració amb totes les denominacions i les representacions gràfiques corresponents.

Amb aquest material es vol contribuir a la difusió dels termes més adequats en català per a fer referència als conceptes il·lustrats, i s’adreça tant a professionals de la programació i el disseny d’aplicacions i pàgines web com a qualsevol persona interessada en aquest àmbit.

Aquest joc s’afegeix als prop de 150 materials gràfics i multimèdia del web del TERMCAT, que donen accés de manera visual a termes d’un ventall ampli de sectors.