Presentació de la Terminologia bàsica dels dispositius mòbils en el marc de l'acte "El català, llengua digital a l'empresa"

El català, llengua digital a l'empresa

El Mobile World Centre de Barcelona va acollir ahir l’acte “El català, llengua digital a l’empresa”, que va fer un balanç de les fites aconseguides per la presència del català en l’àmbit tecnològic i va plantejar els reptes de futur per aconseguir que la situació del català a les TIC continuï assolint èxits.

Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, va conduir l’acte, que va comptar amb les intervencions inicials d’Albert Cuesta i Vicent Partal, analistes amb una llarga trajectòria en el sector, que es van encarregar de repassar tant la situació actual com les claus històriques que ajuden a entendre-la. A continuació, els representants de 10 iniciatives empresarials o institucionals catalanes en l’àmbit digital van exposar els seus casos d’èxit (Stubies.com, BCN Multimèdia, Socials Diabetes, Universitat Pompeu Fabra, La Factoria, Ycom, Sanoen, Softcatalà, Catalunya Apps i Fundació Puntcat).

Jordi Bover, director del TERMCAT, va presentar-hi la Terminologia bàsica dels dispositius mòbils i les eines que el Centre de Terminologia posa a disposició del sector per facilitar la incorporació del català en tots els productes.

L’acte va ser organitzat per la Direcció General de Política Lingüística i el TERMCAT, amb el suport del Mobile World Capital Barcelona i Movistar.

Podeu consultar un recull de fotografies de l’acte i el ressò que ha tingut a les xarxes socials.