La Terminologia dels videojocs s’actualitza i es presenta també en un relat immersiu

Videojugador

Amb la voluntat de difondre la terminologia catalana dels videojocs, el TERMCAT ha actualitzat la Terminologia dels videojocs en línia, i en presenta també els termes més destacats en el relat immersiu Videojocs. Termes clau.

L’actualització s’ha fet coincidir amb la celebració per primera vegada a Catalunya de la Barcelona Games World (BGW), la principal fira de la indústria dels videojocs a l’Estat espanyol, que aplega les empreses i els desenvolupadors del sector.

Les noves incorporacions al diccionari fan referència precisament als sectors que més es destaquen a la fira: la realitat virtual i la realitat augmentada, les competicions i els jocs multijugador, i també els jocs retro.

La Terminologia dels videojocs es va publicar inicialment l’any 2008, i amb l’actualització que avui es presenta recull ara prop de 300 termes, amb les denominacions i la definició en català, i amb els equivalents en castellà, francès, anglès i alemany. L'obra és fruit d’un treball de col·laboració entre terminòlegs i especialistes del sector.

Aquest títol forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia del TERMCAT, que aplega més de cent títols dedicats als més diversos camps d’especialitat.

Podeu consultar aquesta informació en pdf, en format de nota de premsa.