La terminologia dels dispositius mòbils al Mobile World Congress

Gestos tàctics en dispositius mòbils

Els exemplars del díptic il·lustrat en format de tauleta Gestos tàctils en dispositius mòbils es poden trobar aquests dies tant a l'estand Catalonia com a l'App Planet del Congrés Mundial del Mòbil.

En aquests espais, les empreses dels sectors d'activitat i negoci més estratègics i amb més perspectives de futur aplicades a la mobilitat poden donar a conèixer les seves últimes novetats i fer xarxa.

Amb motiu d'aquest congrés de gran impacte, el TERMCAT continua en la línia de difondre àmpliament les alternatives catalanes als termes més utilitzats en aquest sector tecnològic de consum massiu, i la setmana passada va publicar la Terminologia bàsica dels dispositius mòbils, que conté una cinquantena de termes relacionats amb els dispositius mòbils, amb la definició en català i equivalents en castellà, francès i anglès. 

Juntament amb el díptic, també es difonen exemplars de la publicació 10 raons perquè els productes digitals parlin català, adreçada a les empreses del món digital, en què es proposen deu arguments sòlids pels quals el català pot esdevenir una oportunitat de negoci i incrementar el potencial de captació de clients.