La Cimera de Terminologia reuneix a Barcelona un centenar d'experts per tractar de terminologia i xarxes socials

Cimera de Terminologia

La Cimera de Terminologia, convocada per l'Associació Europea de Terminologia (AET), ha estat organitzada en aquesta ocasió pel Centre de Terminologia TERMCAT, i s'està duent a terme durant els dies 27 i 28 de novembre a la Residència d'Investigadors de Barcelona.

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, ha inaugurat aquest matí la Cimera, acompanyat pel president de l'AET, Jan Hoel, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. Mascarell ha destacat la importància d'una gestió adequada de la terminologia i del multilingüisme que caracteritza les societats modernes, i ha tingut paraules de reconeixement per la tasca feta en aquests àmbits des de la Direcció General de Política Lingüística i el TERMCAT. També ha encoratjat tots els assistents a enriquir-se mútuament amb les experiències compartides al voltant del tema de la trobada, "La influència de les xarxes socials en el treball terminològic".

Més de trenta ponents i un centenar d'inscrits provinents de més de 14 països europeus tindran l'ocasió també de conèixer la realitat catalana per mitjà de l'exposició "El català, llengua d'Europa", que durant els dies de la Cimera es pot visitar al mateix lloc.

La Cimera es pot seguir en directe des de l'adreça http://scur.cat/4G36C8 i pel Twitter amb l'etiqueta #EAFTSummit2014.