Regals tecnològics

Regals tecnològics

A l'hora de comprar regals durant aquestes festes, els aparells tecnològics són un reclam per a molts, i cada any se’n venen més.

L’oferta tecnològica que avui trobem és ben àmplia i sofisticada: càmeres digitals, lectors i llibres electrònics, memòries USB, receptors GPS, tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, reproductors d’MP3, videojocs i videoconsoles...

Per a familiaritzar-vos amb la terminologia de l’àmbit, el TERMCAT us ofereix la Terminologia i fraseologia dels productes informàtics, que recull, juntament amb tot un seguit d’unitats fraseològiques, més de 2.450 fitxes terminològiques corresponents a àmbits d’interès per al sector de la localització: ofimàtica, arts gràfiques i edició electrònica, comerç electrònic, telefonia mòbil, Internet, societat de la informació, etc.

Pel que fa a l’àmbit dels videojocs, posem a la vostra disposició un diccionari en línia que recull prop de tres-cents termes amb les denominacions i la definició en català i amb els equivalents en castellà, francès, anglès i alemany. La modalitat de consulta s’amplia en aquest cas a un format singular: el joc del Màrius Gros, un videojoc que permet jugar amb la terminologia inclosa.

Recordeu que tots els termes estan disponibles per a la descàrrega en el servei de Terminologia Oberta, i que també els podeu trobar en la consulta del Cercaterm.