Back to top

Associació Catalana de Tecnologies de la Informació Geoespacial - Diccionaris cartogràfics

Presentació
Associació Catalana de Tecnologies de la Informació Geoespacial Associació Catalana de Tecnologies de la Informació Geoespacial

  • ca  Associació Catalana de Tecnologies de la Informació Geoespacial
  • ca  ACTIG sigla

Sistemes d'informació geogràfica > Ciències de la informació geogràfica > Geomàtica > Economia i societat de la informació

Definició
Associació professional creada a Catalunya el 2007 a partir de la Secció Catalana de l'Asociación Española de Sistemas de Informacion Geográfica com a organització independent.

Com la seva antecessora, admet l'afiliació de professionals, empreses i institucions amb la finalitat de promoure i desenvolupar les tecnologies de la informació geoespacial. En l'etapa anterior, com a Secció Catalana d'AESIG, va promoure, entre altres iniciatives, el llibre blanc de les tecnologies de la informació geogràfica a Catalunya, la formació de la IDEC, estudis periòdics del sector i la celebració anual del Fòrum TIG-SIG.

Nota

  • La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

    NUNES, Joan. Diccionari terminològic de sistemes d'informació geogràfica. Barcelona: Institut Cartogràfic de Catalunya: Enciclopèdia Catalana, 2012. 551 p. (Diccionaris Terminològics)
    ISBN 978-84-393-8863-0; 978-84-412-2188-8